Les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) van començar aquest dilluns amb normalitat i tranquil·litat en tots els instituts i centres de Batxillerat. En aquest sentit, no es va registrar cap incidència.

A les 9.00 hores va començar la impressió dels exàmens en els centres, a través de la plataforma desenvolupada per la Direcció General de Tecnologies i Comunicacions de la Conselleria d’Hisenda i en els 470 centres que acullen enguany les PAU el funcionament ha sigut correcte. Igualment, en entrades als exàmens i el compliment de les mesures de seguretat va funcionar correctament.

Un total de 2,173 aules repartides en 470 centres de Batxillerat acullen enguany les PAU, la qual cosa ha activat un dispositiu en el qual han col·laborat cinc conselleries: Universitats, Educació, Justícia, Sanitat i Hisenda. Del total d’aules, 788 estan a Alacant, 254 a Castelló i 1.131 a València.

Perquè les PAU puguen realitzar-se amb les màximes mesures de seguretat, la Conselleria d’Innovació ha preparat un subministrament de 33.545 màscares que es repartiran entre l’alumnat i al voltant de 3.090 unitats de gel hidroalcohòlic.

Per a portar avant aquest dispositiu, la Generalitat ha comptat amb voluntariat de Protecció Civil, agents de Policia Local i als prop de 2.500 professors i professores que s’han presentat de manera voluntària perquè les proves puguen realitzar-se.

Quasi 24.000 alumnes i alumnes van acudir a examinar-se aquest dimarts d’Història i Valencià en la fase obligatòria. Aquest dimecres, les proves seran de Castellà i Inglés i, l’últim dia, serà de Matemàtiques II, Fonaments d’Art II i Llatí 2.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia