La Conselleria de Sanitat va confirmar aquest dimarts un nou brot en el municipi de Burjassot de Covid-19, amb sis casos detectats en una mateixa família. Per això, s’està fent el seguiment dels contactes, segons s’informa de la mateixa conselleria.

Segons va informar aquest dimarts Sanitat, Salut Pública continua realitzant l’estudi de contactes en el brot declarat a la ciutat de Castelló, i s’han confirmat 4 nous casos positius que eleven a 31 el total de persones afectades.

Respecte al brot de l’empresa de Rafelbunyol, es continuen realitzant proves PCR per a descartar possibles casos en aquells treballadors que comparteixen zones comunes amb companys que ja han donat positiu.

Quant al detectat en la localitat de Burjassot, Sanitat va informar que es tracta d’un “brot únic familiar”, en el qual s’han declarat 6 casos positius i s’està realitzant el seguiment de contactes. Les proves que s’han realitzat fins al moment han donat negatiu, han afegit les mateixes fonts en un comunicat.

Per part seua, l’alcalde de Burjassot, Rafael García, va fer una crida a la “prudència” en els hàbits dels veïns, amb el respecte de les mesures de seguretat com l’ús de la màscara i la distància social, i “tranquil·litat” quant a la ciutat i la salut dels seus habitants.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia