El Cicle Fòrum Emprenedoria amb Talent Xicotet Comerç i Sector Retail, organitzat pel CEEI València (Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València) proposa una sessió online molt interessant per a aquesta setmana.

Aquesta sessió tindrà lloc aquest mateix dimecres, 8 de juliol, de 15.00 a 16.15 hores.

En aquesta primera sessió de el Cicle Fòrum Emprenedoria amb Talent Xicotet Comerç i Sector RetailMiguel Lozano (Huuun) donarà les claus per a afrontar la nova situació a l’entorn del xicotet comerç i Pedro Reig (Vedat Consulting) donarà a conéixer les conclusions de l’Informe Retail & Shopper en l’era post Covid-19 de la consultora Vedat Consulting.

I és que anar de compres hui no té ja res a veure amb la manera en què ho féiem fa tan sols tres mesos.

La sensació d’inseguretat generada per la Covid-19 ha propiciat nous hàbits en els consumidors i canvis importants en les estratègies del xicotet comerç per a poder tirar avant en un moment d’incertesa i desconfiança.

Aquesta iniciativa del CEEI València està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovadora.

Les inscripcions es poden realitzar en el següent enllaç: accés a inscripcions online.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia