Hui dijous, 9 de juliol, obrirà a la ciutadania la nova seu a Bétera de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria per poder donar a conèixer la nova oferta formativa per al curs 2020- 2021. Aquesta obertura de portes està prevista a les 18.30 hores. La visita es realitzarà de manera personalitzada i amb tots els requisits de seguretat requerits.

La nova seu està situada a l’Avinguda de l’Oest, 24, complint tots els requisits per a Centre d’Idiomes.

La nova oferta formativa inclou cursos en horari de matí i tardes dels idiomes Alemà, Anglès, Francès, Espanyol com a Llengua Estrangera i Valencià.

Les persones interessades podran rebre informació del professorat que impartirà els diferents idiomes i també s’oferirà informació dels processos d’inscripció. Amb l’inici de curs 2020 – 2021 tindrà lloc la Inauguració Oficial per donar la benvinguda a la nova alumnat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia