Aquesta vesprada al voltant de les 19.00 hores, aproximadament, s’ha produït un contratemps a una de les finques de la zona del Bulevar de Bétera.

Els bombers, la Policia Local i una ambulància han hagut d’acudir fins al lloc per poder atendre els veïns. Pel que hem pogut veure al vídeo que ens ha arribat, l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, també ha acudit a la zona en assabentar-se.

Pel que sembla i, segons ens han informat alguns veïns que es trobaven allí durant els fets, s’han cremat els comptadors de la llum de la citada finca i s’ha omplit tot l’immoble de fum. Algun veí hi ha hagut de ser atés per inhalació de fum, però al paréixer no hi ha hagut que lamentar res més greu. Algunes botigues també han hagut de tancar a causa del mateix fum. Els agents han fet eixir als veïns de la finca durant el succés.

Segons fonts veïnals, els bombers els hi han dit que estaran uns dies sense llum i que poden dormir allí, però amb llanternes i tot obert.

A més de les imatges enviades per alguns veïns de la zona (fer clic damunt d’elles per poder ampliar), també oferim un muntatge de vídeos que ens han arribat:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia