Tal com ja indicarem fa uns dies, en el Ple Ordinari de Bétera del mes de juliol es va votar a favor del manifest de la llibertat i la igualtat LGTBIQ. Aquest manifest va comptar amb els vots a favor del PP, Mas Camarena-Torre en Conill, Ciutadans, Compromís i PSPV-PSOE. L’únic partit que va votar en contra va ser Vox.

Amb la lectura del manifest, es va manifestar un compromís amb la universalitat dels drets humans i condemnar enèrgicament qualsevol forma de violència que tinga com a origen l’orientació sexual i la identitat de gènere.També es reconeix el treball i esforç d’organitzacions i institucions que treballen a favor de la igualtat, la defensa dels drets humans i la promoció i protecció dels drets fonamentals. També es ratifica la necessitat d’invertir en polítiques en favor de la diversitat sexual i la no discriminació.

A continuació, us deixem un vídeo amb les diferents intervencions i la lectura del citat manifest:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia