Ahir dijous va tindre lloc una jornada informativa de portes obertes a la nova seu a Bétera de l’Escola Oficial d’Idiomes de Llíria. La finalitat d’aquesta iniciativa va ser la de donar a conèixer la nova oferta formativa per al curs 2020- 2021. La nova seu està situada a l’Avinguda de l’Oest, 24, complint tots els requisits per a Centre d’Idiomes.

La visita es va realitzar amb tots els requisits de seguretat requerits amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. A la jornada van assistir alguns membres de l’equip de govern del municipi, encapçalats per l’alcaldessa, Elia Verdevío, i altres regidors de la corporació municipal.

Per aules, es va informar als allí presents de cada oferta formativa.

La nova oferta formativa inclou cursos en horari de matí i vesprada dels idiomes Alemà, Anglès, Francès, Espanyol com a Llengua Estrangera i Valencià.

Les persones interessades podran rebre informació del professorat que impartirà els diferents idiomes i també s’oferirà informació dels processos d’inscripció. Amb l’inici de curs 2020 – 2021 tindrà lloc la Inauguració Oficial per donar la benvinguda a la nova alumnat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia