Bétera torna a acollir aquest cap de setmana diferents activitats d’oci i cultura. D’una banda, l’esplanada de l’Albereda acollirà aquest dissabte, 11 de juliol, un espectacle familiar de la mà de “Pixels Offline” de la companyia La Banda del Drac. L’acte donarà inici al voltant de les 20.00 hores.

Pixels Offline” és una animació musical infantil d’escenari basada en cançons i jocs que compta amb la participació activa del públic.

En definitiva, és una gran festa musical plena de cançons i jocs per a xiquetes i xiquets amb música original a partir del rock, pop i tecno.

En un món virtual, envoltats de monstres, cavernes i illes voladores viuen els Píxels. A causa d’un error, una finestra augmentada permet als personatges del videojoc entrar en la realitat real dels humans.

Viatgen per diferents països i descobreixen que els xiquets de tots els continents utilitzen música, jocs i endevinalles per a divertir-se.

Posteriorment, a les 22.30 hores, serà el torn per al cinema d’estiu. Aquesta sessió serà a la Pista de Futbol de Torre en Conill. La pel·lícula que es projectarà en aquesta ocasió és la comèdia de Dani de la OrdenHasta que la boda nos separe“. Aquest film no està recomanat per a menor de 16 anys. El preu de l’entrada és de 4,50 euros.

D’altra banda, aquest diumenge, 12 de juliol, el cinema d’estiu arribarà a les instal·lacions de Fruits Bétera a les 22.00 hores, també al mateix preu. Es projectarà la mateixa peça cinematogràfica.

Les pel·lícules previstes per a les pròximes setmanes són les següents:

  • Zapatos rojos y los siete trolls.
  • Superagente Makey.
  • La llamada de lo salvaje.
  • Padre no hay más que uno 2, La llegada de la suegra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia