(EFE) Quatre persones, dues d’elles menors, han sigut detingudes a Torrent per la mort amb arma blanca de Daniel Menjíbar, exconcursant del programa “Mujeres y Hombres y Viceversa“. El fets van ocórrer en la matinada d’aquest dissabte en la via pública després d’eixir Menjíbar d’una discoteca del centre comercial “Las Américas”. Allí li havien recriminat que estava molestant als clients. Posteriorment, va ser perseguit per diverses persones que li van colpejar i van acoltellar amb una arma blanca, segons han confirmat fonts de la investigació. D’aquesta manera, sembla ser que va haver-hi primer una discussió i posteriorment, sobre les 4.30 hores, una batussa en la qual l’home va rebre dues punyalades mortals.

Els detinguts són dos xics de 18 i 20 anys i dos germans de 16 anys. La Policia Nacional investiga qui d’ells és l’autor de l’agressió mortal. Els dos menors detinguts, germans de 16 anys, passaran a la disposició de la Fiscalia de Menors en les pròximes hores, segons el seu advocat.

Fins al lloc es van mobilitzar un Servei Vital Bàsic i una unitat del SAMU, que van atendre l’home però no va haver-hi trasllat a l’hospital ja que va morir “in situ”, van informar des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El lloc on van ocórrer els fets està situat en l’avinguda el Vedat amb el carrer Reina Sofia de Torrent. L’encarregat d’un local situat a Las Américas, la Sala Al-Andalus, ha lamentat “la fatalitat que uns xics joves extremadament violents han actuat d’una manera desproporcionada amb un altre jove”.

Aquest encarregat ha assegurat que els implicats no estaven en el seu local i que no va veure l’agressió i ha destacat que no es tracta d’una zona conflictiva i que es treballa “amb serietat”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia