(EFE) El regidor d’Hisenda de València, Ramón Vilar, va morir aquest dissabte d’un infart, segons fonts del grup municipal socialista.

Pel que sembla, el regidor va patir un infart quan es trobava a Algemesí, població on viu la seua família política.

La vicealcaldessa de València i portaveu del grup socialista a l’Ajuntament, Sandra Gómez, s’ha desplaçat a la localitat aquest matí per a acompanyar a la família de Ramón Vilar, actual regidor d’Hisenda que compta amb una llarga trajectòria política en el PSPV valencià.

Vilar, de 64 anys, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València, va ser triat regidor de València per primera vegada en 1983 i va ser membre dels governs locals de Ricard Pérez Casado i Clementina Ródenas.

Va ingressar en les JSE en 1974 i quasi simultàniament en el PSOE i UGT, i era membre del Comité Nacional del PSPV i de la Comissió Executiva Comarcal de València, així com membre del Consell d’Administració del Llevant UN.

Actualment a l’Ajuntament de València tenia les competències d’Hisenda, Informació i Defensa de la Ciutadania. També era membre del Consell d’Administració de l’EMT i de la Junta Local de Protecció Civil i president de la Junta Municipal de Pobles del Sud i vicepresident de la Junta Municipal de Russafa, segons fonts municipals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia