L’esplanada de l’Albereda de Bétera va acollir aquest dissabte passat a la vesprada l’espectacle familiar de “Píxels Offline” de la companyia La Banda del Drac.

Píxels Offline” és una animació musical infantil d’escenari basada en cançons i jocs que compta amb la participació activa del públic. Els allí presents, van poder gaudir d’una festa musical plena de cançons i jocs per a xiquetes i xiquets amb música original a partir del rock, pop i tecno.

En un món virtual, envoltats de monstres, cavernes i illes voladores viuen els Píxels. A causa d’un error, una finestra augmentada permet als personatges del videojoc entrar en la realitat real dels humans.

Viatgen per diferents països i descobreixen que els xiquets de tots els continents utilitzen música, jocs i endevinalles per a divertir-se.

A continuació, oferim una fotogaleria de la jornada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia