Des de l’Associació de Veïns volem denunciar una vegada més la situació en la qual es troben diferents llocs de la nostra urbanització, davant la falta de recollida de les bosses amb restes de poda.

Malgrat les manifestacions realitzades en la reunió que vam mantindre dimecres passat amb la regidora de Medi Ambient, on ens va traslladar la seua voluntat de posar els mecanismes necessaris per a acabar amb l’esmentada situació, tal com es pot veure en les fotos preses hui mateix, la situació no es resol. Pel contrarie, es continuen acumulant cada dia més restes de poda.

Pel que, SOL·LICITEM de manera urgent que es done una solució a la situació ací descrita.

Associació de veïns del Camí Paterna. En Bétera a 13 de Julio de 2020

Declaracions de l’área municipal de Medi Ambient

Per part seua, des de l’àrea de Medi Ambient ens indiquen que, hui mateix, dilluns 13 de juliol, s’han recollit durant tot el matí 7.000 kg de poda en 15 punts diferents de Camí Paterna. Únicament, s’han quedat per recollir 2 punts: Camí Hortola i zona Montepiñola, i que es passarà a recollir demà al matí. Així mateix, ens recorden que, tal com indica el calendari de recollida de poda, els veïns i veïnes de Camí Paterna tenen establit com a dia de recollida els dilluns.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia