(EFE) L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit el nivell taronja per pluges, que poden aconseguir els 40 litres per metre quadrat en una hora, a l’interior sud de la província de València. Ací també hi ha risc important de tempestes, que poden anar acompanyades de pedra gran.

A més, s’ha activat l’alerta groga a l’interior nord d’aquesta província i en tot l’interior d’Alacant, per pluges de fins a 30 litres per metre quadrat en una hora, així com en interior sud de Castelló, on les pluges poden arribar als 20 litres per metre quadrat en una hora.

L’alerta nivell taronja estarà vigent des de les 14.00 a les 21.00 hores d’aquest dimarts, i la probabilitat que es produïsquen precipitacions és d’entre el 40 i el 70%, segons la previsió de la Aemet, que estableix la mateixa probabilitat que es produïsquen tempestes, acompanyades de calamarsa gran.

L’alerta groga està activada també entre les 14.00 i les 21.00 hores, amb una probabilitat de precipitacions d’entre el 40 i el 70%, i el mateix reg de tempestes acompanyades de pedra, que s’amplia al litoral sud de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia