Molts són els veïns i veïnes que al llargs d’aquestes setmanes ens han preguntat el motiu dels freqüents talls d’aigua potable a Bétera. Segons ha comunicat a les seues pàgines oficials l’Ajuntament de Bétera, aquest està duent a terme una actuació per a la millora de les instal·lacions i de la xarxa de proveïment d’aigua potable en el nucli urbà.

En aquest comunicat també s’informa que les obres que s’estan realitzant, des de finals de l’any 2019 i duraran fins a finals de 2020, comprenen diverses actuacions.

  • Substitució de trams de xarxa per altres nous.
  • Instal·lació de vàlvules per a poder dividir la població en sectors per a un millor control.
  • Col·locació de comptadors en els diversos sectors, així com en instal·lacions municipals, per a un major control en el consum.
  • Reparació de fugides en la xarxa.

Per aquest motiu s’estan realitzant talls programats del subministrament d’aigua que afecten diferents punts, amb avisos als carrers afectats.

Així mateix, s’informa que es duran a terme diversos talls d’aigua que afectaran la població en general. Aquests talls es realitzaran en horari nocturn i seran avisats amb antelació.

També s’avisa que, durant l’execució de les obres, els abonats poden detectar canvis en el cabal i en la pressió del subministrament que reben.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia