Com ja vam anunciar fa uns dies, l’àrea municipal de Turisme de Bétera ha organitzat 5 jornades de “Marxa Nòrdica” per a recórrer Bétera d’una manera saludable.

En aquest sentit, aquest dijous comencen les sessions. Seran cinc jornades d’aquesta disciplina per a gaudir dels paratges naturals del municipi.

Des d’aquest dijous dia 16 i fins al dijous 13 d’agost tindran lloc aquestes jornades en dos grups, un en horari de 18.30 a 20.00 hores i un altre de 20.00 a 21.30 hores.

Totes les persones interessades poden inscriure’s en el mail turismo@betera.es indicant el seu nom, cognoms, DNI així com també el grup de preferència per a la pràctica.

Les places són limitades i l’aforament és reduït a fi de complir amb les mesures de seguretat i higiene establides. Així, tot el material que s’utilitza en la pràctica està convenientment desinfectat.

Aquesta activitat gratuïta es practica amb un monitor especialitzat i compta amb classes amb una tècnica específica per a la utilització de bastons i maneres de caminar per a una correcta i adequada execució de la marxa.

La caminada nòrdica o marxa nòrdica és un esport de resistència i una forma d’exercici a l’aire lliure que consisteix a caminar amb l’ajuda i impuls de bastons similars als utilitzats en l’esquí.

Aquesta disciplina suposa beneficis com l’exercitar els músculs, té potencial terapèutic i millora la capacitat física d’aquells que la practiquen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia