Hui dimecres, 15 de juliol, el Club Social de Mas Camarena acollirà una xarrada informativa per a la ciutadania en la qual el Departament de Comunicació del Consorci València Interior explicarà tot el necessari per a començar a realitzar compostatge casolà.

Aquesta tindrà lloc a partir de les 19.00 hores.

Després de la xarrada, aquelles ciutadanes i ciutadans que estiguen interessats podran optar a una de les composteres que entregarà el Consorci València Interior. Les persones interessades hauran d’emplenar un full d’inscripció i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic medioambiente@betera.es: cartelCompostaje_Cast_Form.

 

Aquesta acció forma part de les actuacions que s’estan duen a terme per a la millora del sistema de gestió de residus, buscant solucions que reduïsquen l’impacte ambiental i al seu torn donen suport a l’economia circular.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia