Bétera ha organitzat un curs sobre la Llei de Contractació del Sector Públic amb la intenció d’oferir una major formació als seus empleats públics.

El Secretari General de l’Ajuntament d’Algemesí, Sr. Juan José Orquín, ha sigut l’encarregat d’impartir aquesta jornada que en aquesta primera fase s’ha realitzat en dues sessions. La primera s’ha centrat en aspectes relacionats amb la contractació menor, i els criteris d’adjudicació en els processos de licitació han sigut l’eix principal de la segona jornada.

Durant el transcurs d’aquestes han sorgit dubtes i qüestions més concretes que han servit a tall d’exemple pràctic per a dinamitzar les sessions i així aplicar la teoria exposada. Segons el previst pel consistori, la segona fase sobre la Llei de Contractació del Sector Públic tindrà la seua continuïtat el mes de setembre.

L’acolliment d’aquesta acció formativa per part del personal tècnic i administratiu dels diferents departaments municipals anima al Consistori a oferir més formació als seus treballadors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia