Salut Pública ha detectat dos nous brots de coronavirus, un d’origen familiar a Gandia amb 10 casos positius, i un altre d’àmbit laboral a Santa Pola, amb 4 positius.

Segons les dades facilitades aquest passat dimecres en un comunicat per la Conselleria de Sanitat, en les últimes 24 hores s’han detectat 23 nous casos, i s’han donat 60 noves altes, amb el que en aquests moments queden 299 casos actius, el 1,55% del total de positius.

El brot d’origen familiar a Gandia s’ha estés als seus contactes socials i, fins al moment, suma deu casos positius.
En aquests moments s’estan estudiant tots els contactes per a dur a terme una cerca activa de casos.

D’altra banda, un menjar d’empresa ha sigut l’inici d’un brot d’àmbit laboral en la localitat de Santa Pola, en el qual, de moment, són quatre els treballadors que han donat positiu.

Dels 23 nous casos positius en les últimes 24 hores, cinc s’han detectat a la província de Castelló, tres en la d’Alacant i 15 en la de València, i situen la xifra total de contagiats en 11.861 persones (1.672 a Castelló, 4.019 a Alacant i 6.168 a València), als quals cal sumar dos casos no assignats anteriors.

Durant l’última jornada s’han registrat 60 noves altes a pacients amb *coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.499 persones.

Per províncies, 2.495 corresponen a la província de Castelló, 5.839 a la d’Alacant i 9.164 a la de València, als quals hi ha sumar un alta a desplaçats.

Per huité dia consecutiu, la Comunitat Valenciana no va registrar ahir cap defunció per *coronavirus, amb el que el total de defuncions es manté en 1.476 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 512 en la d’Alacant i 737 a la província de València.

Les residències de la Comunitat Valenciana no registren, a data del dimecres, cap defunció des del 25 de juny, per la qual cosa s’acumulen 20 dies seguits sense defuncions per *coronavirus en aquests centres.

En aquests moments hi ha algun cas positiu en sis centres (un a la província de Castelló i cinc a la província de València), però no hi ha cap nou contagi ni entre residents ni entre treballadors.

Es troben sota vigilància activa de control sanitari dues residències a la província de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia