Ahir dimecres, 15 de juliol, el Club Social de Mas Camarena va acollir una xarrada informativa per a la ciutadania de Bétera en la qual el Departament de Comunicació del Consorci València Interior va explicar tot el necessari per a començar a realitzar compostatge casolà per part de les veïnes i veïns del nostre municipi.

Aquesta acció forma part de les actuacions que s’estan duen a terme per a la millora del sistema de gestió de residus, buscant solucions que reduïsquen l’impacte ambiental i al seu torn donen suport a l’economia circular. A la cita van acudir diversos membres de l’equip de govern, entre ells l’encarregada de l’àrea de Medi Ambient i el seu equip tècnic, així com uns quants ciutadans i ciutadanes de tota la localitat interessats compromesos amb el Medi Ambient i en millorar la gestió de residus.

Les ponents de la xarrada van informar dels avantatges de tindre aquesta eina a casa en diversos aspectos.

Després de la xarrada, els allí presents van poder optar a una de les composteres que entregarà el Consorci València Interior. No obstant, les persones interessades poden emplenar un full d’inscripció següent: cartelCompostaje_Cast_Form i enviar-lo a l’adreça de correu electrònic medioambiente@betera.es.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia