Aquest cap de setmana tornen les activitats d’oci i cultura al municipi de Bétera. Així, demà dissabte, 18 de juliol, tindrà lloc l’espectacle del circ “Sabates en l’aire” al pàrquing del Club Social Mas Camarena. Serà a les 20.00 hores.

La companyia “La Furtiva” serà l’encarregada d’oferir aquest espectacle. Sabates en l’Aire és una metàfora circense sobre l’amor i com superar les grans incompatibilitats que tenim les persones. Un poema visual sobre el cel i la terra.

Es tracta d’una acció estàtica de carrer on es conjuguen diferents tècniques: teatre, dansa i circ. Muntatge visual dinàmic que es desenvolupa en un espai circular de 10 metres de diàmetre on el públic es situa al voltant.

A més, és un espectacle multidisciplinari dirigit a tots els públics amb un llenguatge poètic, visual i sense text.

Les acrobàcies, equilibris, aeris, clown i malabars converteixen aquest espectacle en una mostra peculiar del teatre-circ contemporani.

Sabates en l’aire compta amb una estètica contemporània molt cuidada, sense grans artificis escenogràfics i amb un llenguatge clar que atrapa tant a xicotets com a majors.

Cinema d’estiu
Posteriorment, a les 22.30 hores, arribarà l’hora per al cinema d’estiu en Fruits Bétera. Per a aquesta ocasió es projectarà la pel·lícula infantil “Sabates roges i els set trolls”. El preu de l’entrada serà de 4,50 euros.
Aquest mateix film es projectarà el diumenge, 19 de juliol, a la Pista de Futbol de Torre en Conill. L’horari serà a les 22.00 hores.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia