Moltes vegades hem comentat que Bétera compta amb un bon nombre d’artistes de tota classe: músics, cantants, pintors, dibuixants, escriptors, fotògrafs… Alguns es dediquen professionalment a la seua vocació i altres, simplement, ho fan per diversió. Siga com siga, més d’una vegada ha quedat patent al Betera.com que tenim molt bona “matèria prima”.

En aquesta línia, hui parlem del següent grup de joves, els quals oferiran demà diferents actuacions de rap al pub “El asesino“, ubicat a la plaça del Cedre, 11, de València.

D’una banda, actuarà la nostra veïna Ana Gomis, artísticament coneguda com a Ana PalanganaAna va estudiar a la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) el grau de Comunicació Audiovisual. Durant aquesta etapa, mentre treballava per estalviar diners i estudiar un Màster d’Indústria Musical, li va donar per escriure cançons. Algunes de les seues peces musicals les podeu trobar al seu YouTube.

Així mateix, sota el nom de 93 La Negra, també actuaran els veïns de Bétera David Prado, Sergi Bernat i a les mescles el seu amic Germán. Aquests tres joves canten i composen rap per diversió, ja que cadascú d’ells estudia o està format en altres especialitats (ingenieria industrial, història i comunicació). No obstant això, són diversos ja els concerts que han realitzat.

L’horari d’inici serà partir de les 19.30 hores, on també actuaran altres formacions com: Cives, LNZ i Yung Boëll. Les entrades es podran adquirir en taquilla per un preu de 6 euros.

Així que, si t’agrada el rap, recorda que tens demà una cita ineludible a “El asesino“.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia