Un veí de Bétera ens ha enviat aquestes fotos fetes aquesta mateixa vesprada, a les 16.35 hores, en el camí La Provisió (que va de Bétera al psiquiàtric).

En aquest sentit, ens ha preguntat si pensen recollir aquesta vesprada les bosses de la poda o serà un divendres més sense recollir-la, a pesar que són els divendres quan l’han de recollir segons la informació que faciliten des de l’Ajuntament.

Aclaracions des del departament de Medi Ambiente

A la pregunta d’aquest veí, des de l’àrea municipal de Medi Ambient ens han comunicat que està previst que el dilluns es puga recollir aquesta poda. En aquest sentit, ens han indicat que són conscients de la desmesura de poda existent en algunes zones i que estan treballant en totes les zones de manera exhaustiva per a poder recollir-la tota, ja que hi ha molta en cada zona. Per això, ens asseguren que els operaris estan fent un gran esforç i estan llevant tant la que els concerneix com aquelles que alguns professionals de jardineria deixen també en la zona.

Al seu torn, han explicat que, sent conscients també que l’empresa actual que s’encarrega d’això (Garbialdi) no poden abastar més i va desbordada de treball, es vol traure a licitació aquest servei perquè una empresa especialitzada duga a terme aquesta tasca de manera adequada. No obstant això, s’incideix en què el procés de licitació és un procés costós quant a temps, ja que implica diferents procediments, entre ells el tema burocràtic i “s’han de fer bé les coses”.

Des d’aquest àrea també s’ha apreciat en aquests últims mesos un increment del volum de poda. A més, de l’augment normal de cada estiu amb motiu dels ciutadans que estiuegen en els seus xalets, també s’ha detectat que durant les etapes passades de desescalada algunes persones han deixat els seus llocs habituals de residència a la ciutat i estan tornant als xalets de les poblacions per a fer d’ells el seu habitatge. Això també ha suposat major increment d’enderrocs i poda.

Per tot això, des del departament es remarca que s’està treballant per a oferir la millor solució a tota aquesta situació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia