(EFE) Salut Pública ha detectat sis nous brots de Covid-19 a Burjassot, València (2), Manises, Elx i Peníscola amb un total de 38 afectats.

Segons dades facilitades aquest divendres per la Conselleria de Sanitat, en una ONG de Burjassot s’ha detectat un nou brot amb 10 casos positius i altres dos brots a València, amb 7 casos positius importats relacionats amb temporers a Lleida.

A més, hi ha hagut un brot familiar a Manises amb 7 positius, un d’ells hospitalitzat, a Elx s’ha declarat un brot que implica tres famílies i que té 3 positius, i a Peníscola s’ha declarat un nou brot amb 11 casos (3 de Saragossa, 2 de Madrid i 6 de Terol).

Aquests sis brots se sumen a anteriors detectats a Gandia, amb 19 casos nous (total 49); Santa Pola, on hi ha hagut un brot laboral en un local d’oci amb 1 cas nou (total 5); a Fortaleny amb 3 casos nous (total 6); i a Peníscola, el brot que s’havia assignat a aquest municipi amb 3 positius s’ha comprovat que correspon a una família de Càlig.

La Comunitat Valenciana va sumar aquest divendres una altra jornada més sense que es registren defuncions per coronavirus, la qual cosa significa que el total de defuncions es manté en 1.476 persones. Per províncies: 227 a la província de Castelló, 512 en la d’Alacant i 737 a la província de València.

Les residències de la Comunitat Valenciana tampoc registren cap defunció des del 25 de juny, per la qual cosa s’acumulen 22 dies seguits sense defuncions per coronavirus.

En aquests moments hi ha algun cas positiu en 5 centres, ja que ha quedat sense casos un de la província de València (1 a la província de Castelló, 0 en la d’Alacant i 4 a la província de València).

En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 2 residències a la província de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia