El seu nom és Emanuel, però artísticament el coneguem per ELEmanuel. A punt de complir 18 anys, aquest jove té ben clar que vol dedicar-se a la música rap. D’aquesta manera, s’està dedicant en cos i ànima perquè el seu somni es faça realitat.

A través de les Xarxes Socials ha contactat amb gent amb els seus mateixos interessos i estan treballant conjuntament. Totes les setmanes visita l’estudi de gravació per anar perfilant les seues peces musicals i anar preparant-se per poder oferir els seus primers concerts.

Tot i que la temàtica de les seues cançons solen ser de crítica social, podem trobar un repertori variat on també té cabuda el tema sentimental, entre d’altres.

Per conéixer més de ElEmanuel, t’oferim a continuació una vídeo entrevista molt interessant realitzada pel nostre equip. No obstant, també pots trobar els seues temes al seu Youtube (ElEmanuelMC) i Spotify (ELEmanueljaja), al nostre YouTube, així com tindre més detalls al seu Instagram @elemanueljaja.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia