(EFE) L’incendi forestal declarat dijous passat en el terme municipal de la localitat alacantina de Monòver, va dona-se per controlat pel Consorci de Bombers d’Alacant aquest dissabte, segons fonts del Centre de Coordinació d’Emergències. Segons l’última estimació aquest incendi ha afectat 140 hectàrees de massa forestal.

L’evolució de les flames,en l’extinció de les quals van treballar mitjans aeris i terrestres i que va ser dificultosa per l’orografia del terreny i el vent canviant, va obligar a una dotzena de desallotjaments preventius entre els ocupants de masies disseminades en la zona.

L’incendi es va declarar en la partida de la Romaneta, un paratge muntanyenc entre els termes municipals de Monòver i La Romana, i el seu origen va poder ser una crema incontrolada de restolls, el responsable dels quals va ser detingut i posteriorment posat en llibertat provisional amb l’obligació de comparéixer mensualment davant el jutjat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia