Els tres consells autonòmics dels col·legis de Metges, Infermers i Farmacèutics es van reunir aquesta setmana passada amb la consellera de Sanitat i Salut Universal, Ana Barceló, per a parlar sobre les necessitats actuals del sector sanitari.

Els representants dels citats col·legis han demanat reforçar el sistema sanitari per a evitar rebrots, que es recompense l’esforç dels qui han treballat en primera línia durant la pandèmia i que es faça obligatori l’ús de la màscara.

D’altra banda, els col·legis professionals van coincidir en la necessitat d’imposar la màscara obligatòria en tota la Comunitat Valenciana com a mesura preventiva davant el rebrot del coronavirus COVID-19.

A més, van insistir que cal protegir al personal sanitari de les agressions. I és que en els últims mesos estan augmentant i “això és alguna cosa que no es pot tolerar, els sanitaris han de poder fer el seu treball sent respectats i amb la màxima dignitat”, van indicar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia