La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació de les obres de millora de l’eficiència energètica de la instal·lació de climatització de l’hospital Arnau de Vilanova de València.

Les obres consisteixen en la centralització de la producció tèrmica d’aigua i una nova instal·lació en els serveis d’Hospital de Dia i Unitat de Cirurgia sense Ingrés.

L’actuació pretén centralitzar els equips de producció de freda/calor en una sala de màquines comuna, de nova execució, des de la qual puguen proveir-se zones de l’hospital que actualment es climatitzen de manera independent, com són la Planta Baixa, el Bloc Quirúrgic, la zona d’Esterilització, l’UCI o el Servei d’Urgències.

L’import de les obres previstes és d’1.610.742,80 euros. El termini d’execució és de 10 mesos, i el seu inici està previst per al mes del seu gener de 2021.

Les obres, que milloraran substancialment l’eficiència energètica de la instal·lació de climatització de l’hospital, estan d’acord amb el Pla d’estalvi i eficiència energètica, foment de les energies renovables i l’autoconsum en els edificis, infraestructures i equipaments del sector públic de la Generalitat. Al mateix temps, els usuaris de l’hospital veuran millorat el seu confort tèrmic.

Les obres seran cofinançades per la Unió Europea a través dels fons Feder de desenvolupament regional i s’emmarquen dins de l’objectiu específic OE 4.3.1: Millorar l’eficiència energètica i reducció d’emissions de CO₂ en l’edificació i en les infraestructures i serveis públics.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia