(EFE) L’autovia A-7 de circumval·lació de València al seu pas pel terme de Paterna s’ha tallat en sentit a Barcelona després de bolcar i incendiar-se un camió. Aquest accident ha provocat retencions de fins a huit quilòmetres, segons fonts de la Direcció General de Trànsit.

L’accident s’ha produït sobre les 13.30 hores, a l’altura del quilòmetre 324 de la citada via, quan per causes no determinades ha bolcat el vehicle pesant i s’ha incendiat, la qual cosa ha obligat a tallar l’A-7 en sentit a Barcelona i desviar el trànsit per la carretera CV-35.

La retenció de trànsit, d’uns huit quilòmetres, es registra des del quilòmetre 324 fins al 332.

En sentit contrari -cap a Alacant- també ha sigut tallat un carril, podent només circular pels altres dos. Això ha causat una retenció d’uns set quilòmetres (entre els quilòmetres 324 al 317).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia