Els veïns del barri Buena Vista de Bétera (pel carrer Godella i Masarrochos) ens ha enviat aquest cap de setmana unes imatges informant-nos que “una altra vegada” estava la via pública sense llum en aquesta zona. Segons ens indiquen i ens han fet saber en anteriors ocasions, no és la primera vegada que succeeix i no han rebut avís d’això. Per això, demanen una explicació.

En aquest sentit, des de l’àrea d’Enllumenat Públic ens informen que han passat hui mateix a revisar l’enllumenat de la zona i no hi ha cap avaria existent en ella. No obstant això, també ens comuniquen que pot ser que a vegades ix-te el diferencial i es donen apagades concretes i imprevistos, per a això indiquen des de l’àrea, que els veïns i veïnes en veure aqueixa situació es posen en contacte amb la Policia Local a fi que aquests informen l’electricista.

Cal esmentar que des de l’Ajuntament es compta amb un electricista de guàrdia que atén totes aquestes labors imprevistes. “Serà així com es puga actuar de manera efectiva amb l’apagada en marxa per a comprovar novament in situ què és el que passa i donar-li la millor de les solucions”, conclouen.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia