Els alumnes participants del Taller d’Ocupació de Bétera de la branca d’Administració i Gestió Administrativa han iniciat el seu mòdul de treball en el consistori de la localitat.

El Taller d’Ocupació és un programa mixt de formació i ocupació que permet, als alumnes participants que ho realitzen, obtindre certificats de professionalitat que amplien la seua formació i millore les seues possibilitats d’inserció en el mercat laboral.

L’objectiu d’aquesta formació és millorar els recursos formatius dels participants perquè es reciclen en altres ocupacions i així adquirir un títol formatiu del qual mancaven.

Des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local es va instar la Conselleria d’Ocupació el canvi de modalitat del Taller de presencial a distància a fi que el calendari formatiu no patira cap modificació a conseqüència de la situació sanitària per la Covid-19.
Per a la realització d’aquest Taller es va rebre una subvenció per part de la Direcció General d’Ocupació i Formació amb un import total de 696.164’40€
El Taller es va iniciar el passat 30 desembre i en ell els alumnes participants ja han superat el certificat de professionalitat de nivell 1, Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals i es troben cursant el certificat de professionalitat nivell 2, Activitats Administratives en relació als clients.
Aquest mòdul de treball començarà el pròxim 19 d’agost i en aquest període els alumnes acudiran 9 hores setmanals distribuïdes en 3 dies per a fer aquelles tasques que els siguen encomanades pel responsable del departament, sempre sota la supervisió del tutor del programa.
Durant la seua jornada reben formació teòrica i pràctica i van cursant cadascun dels mòduls que conformen aquest certificat de professionalitat i 3 hores de la jornada la destinen a fer un treball efectiu.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia