La Mancomunitat Camp de Túria està organitzant els pròxims cursos del Programa de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) que, si les circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 ho permeten, començaran el mes de setembre.
Enguany, s’ofereixen dos cursos el d’Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell i el d’Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles.

Si tens entre 16 a 21 anys i no has obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) pots formar-te durant un any escolar en alguna de les dues especialitats.

A més de la formació a l’aula durant el curs escolar també es realitzen pràctiques no laborals en empreses. L’alumnat podrà experimentar el treball en primera persona i desenvolupar labors pròpies del seu lloc durant 80 hores.

Per a resoldre dubtes sobre aquest tema o ampliar la informació cal contactar en el 962 79 81 50. No deixes passar l’oportunitat de formar-te per a adquirir nous coneixements i habilitats i poder desembolicar-te en el Món
laboral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia