El consistori de Loriguilla ha confirmat aquesta setmana que la localitat ha sumat dos nous casos de covid-19 per PCR en els últims quinze dies. L’última actualització de les dades registrades en la Comunitat Valenciana, a la web de la Generalitat Valenciana: http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas també ho reflecteix així..

En aquestes circumstàncies i davant els repunts de contagis que s’estan produint en les últimes setmanes, des de l’Ajuntament de Loriguilla s’ha demanat a la població del municipi que extreme les mesures de prevenció i seguretat per a combatre el covid-19. Així mateix, es recorda que és obligatori l’ús de màscara i, que no fer-ho, comportarà sancions.

La xifra de persones afectades a Loriguilla des que va donar inici la pandèmia s’ha incrementat a quatre, faltant una d’elles. Aquests dos nous casos de Covid-19 a la localitat se sumen als set ja coneguts a la comarca del Camp de Túria: cinc a Llíria i dos a La Pobla de Vallbona.

D’altra banda, l’Ajuntament de Cullera també ha informat que la Conselleria de Sanitat ha confirmat tres nous casos positius de Covid-19 a Cullera, corresponents a una família que es troba confinada en el seu domicili.
Segons han informat fonts municipals, la situació ha sigut controlada des del primer moment per part de les autoritats sanitàries i han recalcat que es tracta de casos aïllats i no d’un brot ni d’una transmissió comunitària.

El consistori ha insistit que es tracta d’un cas aïllat, en el qual la família està col·laborant en el seu confinament, per la qual cosa ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia