El director general d’Administració Local, Antoni Such, ha mantingut aquesta setmana una reunió de treball amb la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, per a abordar el trànsit d’aquesta mancomunitat a una d’àmbit comarcal. Aquest procés s’emmarca dins l’aplicació de la Llei de mancomunitats de la Comunitat Valenciana.

Such ha assenyalat que, «des de la Generalitat, s’ofereix la màxima col·laboració i suport per a desenvolupar les seues competències de la millor manera possible, de manera que redunde en benefici de la ciutadania».

Durant el transcurs de la reunió, el director i la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria han analitzat la situació del personal de l’entitat i les necessitats de transport a la comarca, un aspecte «fonamental per a la integració dels municipis de la mancomunitat», ha assenyalat Such, de manera que s’ha plantejat «la possibilitat d’assumir aquest servei per part de la mancomunitat».

La Llei 21/2018, de 16 d’octubre, de la Generalitat, de mancomunitats de la Comunitat Valenciana estableix que els municipis podran associar-se en mancomunitats per a posar en comú serveis i executar obres de la seua competència, de manera que s’optimitze l’ús de recursos públics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia