Un veí de Bétera, encara que no ens ha pogut enviar imatge del fet, ha volgut contar-nos una història que va viure aquesta setmana “com a mostra de la falta de civisme ciutadà”.  Segons ens conta, sobre les 15.00 hores d’aquest dimecres, 23 de juliol, va traure el cap a la porta esperant a un familiar  i va veure passar “un camió amb una caixa de cartó enorme que s’acostava al contenidor ” del costat de la seua casa.

Després de veure en primera persona com “el conductor d’aquest camió deixava la caixa d’un frigorífic i tots els suros blancs en aquest contenidor”, detalla que li va indicar a aquesta persona “que això no ho podia fer” . Seguidament, atenent el que li va dir el veí, “aquest ciutadà es va emportar la caixa” sense depositar-la finalment en el contenidor. En aquest sentit, el veí que ens conta els fets ens explica que “si el ciutadà haguera deixat aqueixa caixa i tots els suros en el contenidor”, ahir a la nit els veïns de la zona ja no hagueren “pogut tirar el fem orgànic que es genera al dia”.

Finalment, la seua reflexió és la següent: “Si els ciutadans fórem més cívics i estiguérem conscienciats el poble estaria més net”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia