L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Bétera ha preparat un nou curs de manipulador d’aliments per al pròxim dimecres 26 de agost en l’edifici municipal casa Nebot (carrer Estació, 5).

El curs tindrà una duració de tres hores, amb horari de 17.00 a 19.30 hores. Les persones interessades a assistir al curs poden posar-se en contacte amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Bétera en el telèfon 961 600 351 o a través del correu auxiliar.adl@betera.es.

Aquesta formació capacita per a optar a llocs de treball en els quals es requerisca aquesta qualificació en seguretat alimentària, especialment en el sector de l’hostaleria i la restauració. Per aquest motiu, tota persona encarregada d’entrar en contacte amb els aliments, ha de conéixer de cada un d’ells quin és l’estat òptim de protecció i conservació, així com els protocols d’higiene adequats.

En un curs de manipulació d’aliments, el primordial que s’ensenya és a inculcar una sèrie de rutines i pautes d’higiene a l’hora de tractar amb aliments amb l’objecte de previndre danys a la salut dels consumidors.

Tant durant el preparat, fabricat, cuinat, elaboració, envasat, transport, emmagatzematge o distribució, venda, subministrament i / o servei dels aliments, es pot produir una propagació i / o creixement de bacteris que produïsquen intoxicacions alimentàries, sobretot en el temps en què l’exposició a la calor, fomenta la seua proliferació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia