Un veí de la zona de l’Albereda per la plaça Luis Reig de Bétera ens ha volgut transmetre que “hi ha un greu problema de salubritat amb el tema de fems en la zona del Mercadona, Café Lady Eleanor, Bar la Pujaeta i Bar Nori, exactament en la zona dels contenidors de reciclatge”.

Segons indica, “alguns (poc civilitzats) deixen el carrer sempre ple de brutícia i arriba fins i tot a ser una granja de paneroles”. En aquest sentit, afig que “el servei de neteja tampoc soluciona res perquè netegen el parc i poc més”.

Aquest mateix veí, el qual ens ha passat les següents imatges, també ens explica que ell mateix ha  hagut de netejar la zona “perquè no s’aguanta ni un dia més” i ha amuntegat el fem, manant el resultat. Per això, demana una solució per a aquesta situació i espera que hi haja alguna manera d’acabar amb aquest problema.

Abans de netejar
Després de netejar
Imprimir article
Comenta aquesta notícia