Els actes culturals per al mes de juliol continuen a Bétera.
D’aquesta manera, aquest dissabte, 25 de juliol, tindrà lloc el concert de Blueproject Jazz Quartet. Aquest està previst per a les 22.30 hores en la Plaza Verdúm de la urbanització Torre en Conill. L’entra és lliure, respectant sempre les mesures de seguretat extraordinàries.
Blueproject Jazz Quartet ofereix diversos corrents del millor jazz. Així, podem escoltar grans estàndards d’aquesta música en clau de swing, bebop, latin jazz, bossa nova, balada o funk; tot això des del seu particular prisma musical i personal, cosa que permet oferir un enfocament diferent i original.
D’altra banda, el cinema d’estiu també oferirà una nova sessió, a les 22.30 hores, a Frutos Bétera. En aquesta ocasió es projectarà la comedia “Super Agente Makey“. El Preu de l’entrada és de 4,50 euros.
La mateixa pel·lícula es projectarà a les 22.00 hores, aquest pròxim diumenge 26 de juliol, en la Pista de Fútbol de Torre en Conill.
El preu de l’entrada és el mateix que el dissabte.
Protagonitzada per Leo Harlem, Makey és un humil oficial de policia que, inesperadament, queda atrapat enmig d’una perillosa operació internacional de drogues a la Costa del Sol.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia