Hem de reconéixer que l’era digital ha arribat  i ens ofereix una gran finestra d’oportunitats de venda,  de fantasia i, al mateix temps, apareixen els nous gurus: aqueixos que tenen la fórmula màgica per a fer-nos guanyar diners sense tot just treballar. El seu lema: has d’estar atent a la desgràcia aliena.

Aqueixos imitadors de bitllet fals no són més que oportunistes del moment, buscant l’empresa, autònom o aturat de torn per a aprofitar-se de la seua desgràcia.  Ull! Podries estar davant d’un sociopata que gaudeix servir-se de les bondats alienes per a aconseguir el seu objectiu. I el més lamentable és que finalment trau benefici de tot això.

Com revelaré la meua fórmula de guanyar diners? No penses que com poc és absurd o d’un boig sense escrúpols? En la meua època estava el programa “La bola de cristall “… En els dies que vivim de la bola màgica i visionària hem passat a la pantalla de l’ordinador oportunista. Ningú dona euros a cèntims. L’única cosa que necessita l’oportunisme és… Càmera i acció!!!

Saps com va ser el meu truc per a guanyar diners?,  vols guanyar diners ràpids? , com traure rendibilitat als teus pocs diners?  “Si vas ser un il·lús i pensaves que treballant molt anaves a guanyar diners, et donaré 10 raons de treballar molt menys i guanyar molt més”.

De debò t’arribes a creure tot això ???

Són temps molt complicats,  sobretot en el pla econòmic. Durant aquest temps molts han perdut ocupacions, negoci… I “aquests assessors” veuen els ulls de la desesperació en el rostre de la gent i això és jugar amb avantatge, però jugar brut. A molts els és igual, però si  uns altres veren la vertadera realitat deixarien de jugar amb la vida dels altres .

Sembla que són temps de divertir-se amb les voluntats i l’oportunisme del mal alié. Així és que cura i  no caigues en les seues xarxes.

Jorge Navarro, membre d’Autònoms Junts.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia