Càritas Interparroquial de Bétera va celebrar, aquest passat cap de setmana, la tercera edició del seu Rastell Solidari. Així, el pati del Col·legi nostra Senyora del Carmen de Bétera acollia dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores, i diumenge, de 10.00 a 14.00 hores, aquest esdeveniment solidari.

Instituïda en 1947 per la Conferència Episcopal Espanyola, Càritas Espanyola té per objecte la realització de l’acció caritativa i social de l’Església a Espanya, a través dels seus membres confederats.

D’aquesta manera, es promou el desenvolupament integral de les persones i els pobles, especialment dels més pobres i exclosos.

En aquest tercer rastell s’ha recaptat en total 1.809,76 €, segons ens ha comunicat la Presidenta de Càritas a Bétera, Pepa Campos.

En aquest rastell han col·laborat, a més de ciutadans voluntaris, diferents empreses i entitats locals que han volgut aportar la seua ajuda donant els productes que es venien a l’esdeveniment (llistat de col·laboradors en l’última imatge de la galeria de fotos). Així, els visitants van poder tindre al seu abast tota classe d’articles.

Durant les dues jornades es van establir les pertinents mesures de protecció sanitària.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia