(EFE) Un brot de coronavirus amb catorze casos s’ha detectat en una residència d’ancians de la localitat valenciana de l’Eliana. Han donat positiu en covid-19 onze residents i tres treballadors, segons fonts de la Generalitat Valenciana.

La residència afectada és una de les intervingudes per la Conselleria de Sanitat, i pel que sembla va poder ser una treballadora la que va introduir el Covid-19 en les instal·lacions, assenyalen les mateixes fonts.

Segons les últimes dades facilitades per la Conselleria de Sanitat sobre la pandèmia, del passat divendres, les residències de la Comunitat Valenciana no registraven cap defunció des del 25 de juny, per la qual cosa es complien llavors 29 dies sense defuncions per coronavirus.

Fins al divendres hi havia algun cas positiu en huit residències, i eren tres les residències de la província de València que es trobaven sota vigilància activa de control sanitari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia