Una veïna del municipi de Bétera s’ha volgut posar en contacte per a enviar una foto denuncia de les condicions de la urbanització La Sima, on ens comenta que “no recullen la poda des de fa més d’un mes”.

“Concretament, cridem a l’empresa de recollida el dia 23 de juny perquè ja portava 3 setmanes sense recollir la poda de la porta de la nostra casa. La xica ens va dir que parlaria amb l’encarregat perquè es recollira, però ha passat més d’un mes i la poda segueix a la porta”, explica aquesta veïna.

“Amb la calor,  la poda s’ha assecat i s’ha deteriorat. És una vergonya per a la urbanització que es trobe en aquestes condicions”, prossegueix.

“A part del treball que hem fet a recollir-la i ficar-la en les seues corresponents bosses de fem i lligar-la degudament i pagar els nostres corresponents impostos, esperem que se solucione el més prompte possible”, afig la veïna.

“Per part nostra intentarem comunicar-nos amb qui es faça responsable d’aquesta situació perquè ens donen solucions o puguem posar les reclamacions necessàries”, conclou.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia