En el mes de febrer, la penya de coets de Bétera ‘Vol Lliure‘ va convocar la cinquena edició del seu Concurs Escolar de dibuix. Habitualment, els dibuixos participants s’entreguen en cada centre educatiu del municipi però a causa del confinament s’han produït alguns canvis en la present edició. Així, enguany els premis van tindre que ser enviats per correu electrònic. A més, l’entrega de premis també ha sigut diferent.

La citada entrega es va dur a terme el passat dissabte per torns de cinc xiquets i els seues pares, amb totes les mesures de protecció sanitària pertinent. Així, l’entrega es va realitzar en tres horaris: de 17.00 a 18.00 hores, de 18.00 a 19.00 hores i de 19.00 a 20.00 hores. L’entrega va comptar amb el regidor municipal de Cultura, Manuel Chover, representants de les Obreres i Majorals de 2020 i representants de les altres penyes coeteres de la localitat. L’alcaldessa del municipi, Elia Verdevío, i la regidora de Joventut, Maria Segura, també van assistir a l’acte.

A l’inici de l’acte, els representants de Vol Lliure van fer una especial menció a la figura dels mestres i la importància que tenen en aquest concurs, ja que donen suport a aquesta iniciativa.  En aquest sentit, es va parlar del ja desaparegut mestre Vicent J. Fuentes Ferrer, mestre que com Majoral i President de l’any 1993 va organitzar el primer concurs de dibuix i la primera cordà infantil.

Els guanyadors d’aquesta edició han sigut els següents:

Categoría 1er i 2on de Primària:
– Óscar Ruiz Bonora Col. Parroquial Marqués de Dos Aguas
– Nico Navarro Cáceres Col. Nuestra Señora del Carmen
– Víctor Rodríguez Oller CEIP Camp del Túria
– Lucía Morales Fernández Parroquial Marqués de Aguas
– Pablo Calatayud Rodrigo Col.Nuestra Señora del Carmen

Categoría 3er i 4rt de Primària:
– Amparo Arróniz Bes CEIP Lloma del Mas
– Paula Gascó Rodríguez Col. Nuestra Señora del Carmen
– Laia Martínez Menor CEIP Lloma del Mas
– June Eguskitza Olmos Col. Nuestra Señora del Carmen
– Paula Bes Barrachina Col. Nuestra Señora del Carmen

Categoría 5é i 6é de Primària:
– Carla Peinado Villafranca Col. Nuestra Señora del Carmen
– María Arróniz Bes CEIP Lloma del Mas
– Marieta Navarro Cáceres Col Nuestra Señora del Carmen
– Nerea Benavente Maroto Col. Nuestra Señora del Carmen
– Mireia León Valero Col. Nuestra Señora del Carmen

A continuació, adjuntem una fotogaleria de l’acte. Demà, oferirem un vídeo de l’acte d’entrega.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia