La Generalitat Valenciana ha actualitzat la seua web d’estadístiques de Sanitat sobre els casos de Covid-19 a la Comunitat Valenciana. Segons les dades, a data del 27 de juliol i actualitzades aquest dimarts 28 de juliol a les 11.00 hores, a la Comarca del Camp de Túria hi ha diversos casos nous.

En un principi, cal recordar el que es confirmava ahir oficialment a L’eliana. Concretament, es detectava un brot de 14 persones a una residència de majors d’aquesta localitat: onze residents i tres treballadors. En aquest sentit, des del mateix Ajuntament d’aquesta població s’indicava que “el brot està localitzat en un espai molt concret i controlat,i que està estudiant els casos apareguts executant, en aquests moments, proves pertinents als possibles infectats”.

D’altra banda, hui, en la citada web de la Generalitat, es plasma que hi ha dos nous casos Bétera per PCR en els últims 14 dies. Des de l’inici de la pandèmia es suma en total 132 casos a aquesta població i 18 morts.

Així mateix, a Riba-roja de Túria hi ha un nou cas detectat per PCR en els últims 14 dies. En total són 28 casos des de l’inici de la pandèmia i 5 morts.

En la Pobla de Vallbona s’ha detectat un nou cas, sumant-se als 2 ja detectats la setmana anterior. En total són 38 casos des de l’inici de la pandèmia i 1 mort.

A Nàquera s’han detectat 2 nous casos, sumant 9 els casos en total des de l’inici de la pandèmia i cap mort.

D’altra banda, cal recordar els últims dos casos passats de Loriguilla de fa unes setmanes i el cas confirmat a Llíria del passat 15 de juliol.

Totes aquestes dades es poden consultar en la següent web: http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia