Des de l’Associació de veïns volem denunciar una vegada més que en determinades zones de la nostra Urbanització se segueix sense recollir  les bosses de podes, restes d’estris i andròmines velles (adjuntem fotos fetes totes aquest matí entre les 11,15 i 12,15hores), situació que provoca situacions lamentables tal com es pot veure en les fotos que adjuntem.

Recordem que són els dilluns quan en teoria, es recullen les podes, bosses i altres estris, a la nostra urbanització, esperem que el “nou oblit” es puga esmenar demà mateix i no haver de continuar esperant que es recorden de recollir-la i seguisquen passant setmanes  fins  que siguen recollides.

Igualment tornem a denunciar l’estat d’abandó en què es troba el carrer que puja a la Plaça Sant Vicent i l’esmentada Plaza (adjuntem fotos), a pesar, que el passat 8 de Juliol en la reunió que vam mantindre amb la Sra. regidora de Medi Ambient li traslladem la situació en la qual es troba i se’ns va dir que es posarien els mitjans tècnics i humans necessaris al més prompte possible, per a  desembossar tant la pujada com la pròpia plaça, ja que com es pot veure en les fotos que adjuntem  es *encuentan  bastant abandonades, sent la situació un autèntic perill.

Així mateix, volem fer una crida a les veïnes/us  que s’utilizen les mesures diponibles, cridant al servei gratuït de recollida o acudint  a l’ecoparc.

Pel que, SOL·LICITEM  a l’equip de govern que de manera urgent se de una solució a les situacions ací descrites.

En Betera a 28 de julio de 2020, vecinos de la Asociación del Camí de Paterna
Imprimir article
Comenta aquesta notícia