Aquest pròxim divendres, 31 de juliol, finalitza el termini per a sol·licitar les places disponibles en les residències juvenils de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de La Florida, a Alacant, Sant Crist de la Mar de Benicarló i Mare de Deu del Lledó de Castelló per al curs acadèmic 2020-21. El model de sol·licitud es pot descarregar des del portal de l’IVAJ consultar ací i presentarse, preferentement, en el registro electrónico del IVAJ: consultar ací.

Poden sol·licitar aquestes places persones joves, amb edats compreses entre 14 i 30 anys, que cursen estudis conduents a títols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana o que cursen cicles formatius o ensenyaments artístics, ensenyament secundari, batxillerats o estudis universitaris.

També poden presentar la seua sol·licitud joves que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d’índole similar, així com joves d’altres nacionalitats diferents de l’espanyola que participen en accions o programes europeus o altres programes de cooperació internacional.

L’IVAJ ha adoptat les mesures adequades, dins dels respectius plans de contingència, i ha implantat les mesures, tant higièniques com d’aforament i de qualsevol tipus, determinades per les autoritats competents i que es consideren necessàries per al bon funcionament de les residències

L’oferta comprén un total de 94 places disponibles: 50 en la residència Juvenil Universitària La Florida d’Alacant en habitacions individuals amb bany; 31 places en habitacions dobles a la residència Sant Crist de la Mar de Benicarló i 13 places en habitacions dobles amb ús individual en la residència juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló.

El programa oferit per l’IVAJ consisteix en allotjament i pensió alimentària completa que consta de desdejuni, menjar i sopar. L’allotjament es realitzarà d’acord amb les condicions particulars de cada residència. La plaça que s’obtinga s’estendrà fins a la finalització dels estudis oficials.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia