L’àrea municipal de Joventut de Bétera ha preparat un programa d’activitats amb la finalitat de que els més joves de Bétera puguen disfrutar del mes d’agost sense eixir de la localitat.

El programa “Estiu Jove” està dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys, és gratuït i ofereix una agenda cultural, d’oci i esport en el municipi. Per això, la regidora de Joventut, María Segura, ha assenyalat que “els nostres joves han de gaudir de l’estiu i des de l’àrea de Joventut volem donar-los opcions d’entreteniment per al mes d’agost”.

Les inscripcions a tots els tallers i activitats “Estiu Jove” s’han de fer ja i baix petició en el mail juventud@betera.es per a així complir amb els aforaments establits.

El programa comença aquest dissabte, 1 d’agost, amb un cinefórum de la pel·lícula “Cometes en el cel” a les 18:30h en l’antiga Escoleta Josefa Guardiola, una sessió cinematogràfica que estarà dinamitzada per Rebombori Cultural. Les activitats continuaran al ritme de música amb la primera Trobada-Taller de Rap. Sota el títol “Vesprades de Rap positiu” els xics i xiques de Bétera podran gaudir els dies 4, 6, 11 i 13 d’agost de vesprades musicals en l’aulari joventut de l’edifici La Penya de 18:00h a 20:00h.

Les activitats esportives estan reservades per als dies 8 i 29 d’agost. El dissabte 8 tindrà lloc una màster class de Sh’Bam a les 18:30h en el poliesportiu municipal. Mentre que el dissabte 29 a la mateixa hora es podrà gaudir d’una màster class de Bodyattack.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia