La Comunitat Valenciana registrarà aquest cap de setmana temperatures altes amb valors màxims entorn dels 40 graus a les comarques de l’interior. L’onada de calor començarà a remetre a partir del diumenge, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Aemet indica que aquest dissabte el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb nuclis d’evolució que podran originar ruixats o tempestes a la vesprada, el vent bufarà fluix de direcció variable, amb predomini dels components sud i est, i les temperatures registraran un ascens, amb valors pròxims als 40 graus sobretot en la meitat sud

Per al diumenge s’espera cel poc nuvolós buidat, amb possibilitat de ruixats o tempestes a l’interior de Castelló, el vent bufarà fluix de direcció variable amb intervals moderats del nord-oest i les temperatures començaran a descendir a les comarques de l’interior.

Aquest divendres el cel estarà poc nuvolós o buidat, encara que no es descarten ruixats o tempestes a la vesprada a l’interior de Castelló. El vent bufarà fluix de direcció variable i les temperatures descendiran a l’interior i amb pocs canvis en el litoral.

Les temperatures extremes en capitals de província en les últimes 24 hores han sigut:

  • Alacant, 22,9 i 33,4 graus
  • Castelló, 24,2 i 33,5 graus
  • València, 24,1 i 31,4 graus

Quant a la predicció marítima, hi haurà predomini de la component nord i nord-est amb força dues a tres, i localment amb fins a força cinc a Alacant. Arrissada a *marejadilla, amb àrees de maror a la vesprada a València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia