L’àrea municipal de Turisme ha realitzat la seua última visita a l’Hort dels Alfàbegues el dijous d’aquesta setmana, tal com tenia programat per al mes de juliol. Donat el bon acolliment de la proposta des de la regidoria de Turisme es deixa la porta oberta per a organitzar noves visites el pròxim any .

En aquest sentit, s’ha comptat amb la presència dels membres de PRISMA, Programa de Rehabilitació Psicosocial per a Persones amb Malaltia Mental de la Mancomunitat Camp de Túria.

La regidora de Drets Socials, María Segura ha realitzat la visita al costat d’ells i ha manifestat que “des de l’àrea vam voler posar-nos en contacte per a facilitar-los un matí diferent i que conegueren de primera mà tot el procés de manteniment d’una icona tan emblemàtica per a nosaltres com és nostra Alfàbega”

El regidor municipal de Turisme, Joaquín Gómez també ha estat present en l’acte i ha confirmat l’èxit de participació que han tingut aquestes jornades “baix totes les mesures de protecció i seguretat necessàries hem rebut durant aquestes 5 setmanes nombrosos visitants que s’han interessat per conéixer la nostra festa”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia