La Comunitat Valenciana ha registrat en l’última jornada un mort per coronavirus, usuari d’una residència, 85 nous positius i 8 brots més amb 40 casos. Tres d’aquests casos han sigut hospitalitzats.

Amb aquesta mort, són 1.479 persones mortes per coronavirus en la Comunitat, que acumula 13.329 contagiats i 18.373 curats, segons l’última actualització de dades de la Conselleria de Sanitat.

Amb els 85 casos nous confirmats per PCR, la xifra total de positius és de 13.329 persones, i s’han donat 91 noves altes.

D’aquesta forma, en aquests moments hi ha actius 1.338 casos, la qual cosa suposa un 6,31% del total de positius.

S’han detectat huit nous brots en l’última jornada a Elda, amb 10 casos positius, dos d’ells hospitalitzats, en l’àmbit social; Elx, amb 4 positius en l’àmbit laboral; Altea, amb 3 positius en l’àmbit sòcia; Moncofa, amb 6 casos positius en l’àmbit social; València, amb 4 casos positius d’origen extracomunitari; Vallada, amb 6 positius en l’àmbit social; Benigànim, amb 4 positius (un d’ells hospitalitzat) en l’àmbit social; i Benaguasil, amb 3 positius en l’àmbit laboral.

En un dels brots de València ja existents, el resultat de 5 brots familiars i 1 d’origen social que es va determinar que tenien el seu origen comú en un únic àmbit social, és un únic brot de caràcter social i suma ja 54 casos positius (4 hospitalitzats).

En el brot de dues discoteques de València, respecte al garbellat realitzat, han resultat positius 11 casos d’un total de 414 PCR realitzades, per la qual cosa fins al moment hi ha 38 casos positius.

En aquests moments hi ha algun cas positiu en 12 residències, i s’ha detectat un nou resident positiu.

Es troba sota vigilància activa de control sanitari només una residència en la Comunitat Valenciana, en concret a la província de València.

Els hospitals valencians tenen actualment 95 persones ingressades, dotze d’ells en l’UCI.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 584.781. D’aquestes proves, 451.934 han sigut a través de *PCR i 132.847 mitjançant test ràpid.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia