Continuem amb els instruments.
Avui seran de vent-fusta i són: el saxofon, el clarinet baix, el clarinet, la flauta travessera, el fagot i l’oboé. Com veieu són un “grapat” de joves “fent música” perquè nosaltres la gaudim.
Quan anem a un concert estem acostumats a veure i oir a la banda, l’orquestra o el cor que sonen i sonen bé, us suggerisc que fem una reflexió i pensem en el que hi ha darrere d’aquest meravellós Món i si ho fem, descobrim que són persones més o menys joves, xiques i xics als quals uneix un fet comú que es diu AFICIÓ i l’afició és, esforç, sacrifici, molt d’estudiar, moltes classes amb el professor, molts assajos, moltes hores en casa practicant i estudiant i com no, també els pares estan involucrats, ja que ells participen del sacrifici, econòmicament, de temps, ja que en quant avancen un poc solen portant-los a “mestres” concrets estiguen on estiguen, al conservatori, als concerts, etc. etc.
Agrair-los tot el que fan, ja que en el seu sacrifici i vocació ens beneficiem tots i com no, el poble de Bétera “puja” culturalment.
Vaja des d’aquestes línies el meu reconeixement a tots ells, músics, mestres i pares i gràcies pels bons moments que ens feu viure.
La pròxima setmana unes poques fotografies més, d’instruments i de tot el conjunt, cor, orquestres i banda a l’Auditori de Bétera.

Text i imatges de Ximo Asensi i Alemany

Imprimir article
Comenta aquesta notícia